Ce aduce luna decembrie pe Megamax? Maratoane în fiecare weekend!

Până vine Moș Crăciun, cu sacul lui plin de surprize pentru toți copiii cuminți, fanii postului Megamax primesc altfel de cadouri – unele televizate. În luna decembrie, pe Megamax cei mici au parte de maratoane ale serialelor preferate, la fiecare sfârșit de săptămână. Astfel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15:30, am programat 10 episoade din desenul animat „Tocilari și monștri” – în care cei patru protagoniști înfruntă monștrii deloc amenințători de pe insula din poveste.

Apoi, pe 16-17 decembrie, „Prințesa elefanților” revine pe post: întregul sezon 2 este difuzat de la ora 10:00 la 14:00 și de la 18:00 la 20:25, în weekendul amintit. Înainte de Crăciun, Megamax se pregătește de sărbătoare cu un maraton „Ghost Rockers”. Cele 26 de episoade vor fi difuzate pe post de la aceleași ore, pe 23 și 24 decembrie. Iar în ultimele două zile ale anului, cei mici se pot distra de minune alături de „Maggie și Bianca în lumea modei” (Megamax difuzează tot sezonul 2, între aceleași intervale orare).

Dragi copii, stați alături de Megamax în luna cadourilor, pentru a revedea serialele voastre preferate!