Educație prin distracție

Media Service Zawada Publishing

este o editură cu o experiență de peste 20 de ani în editarea cărților pentru copii. Are birouri în România, Polonia și Ungaria. Biroul din România funcționează din 2014 și a publicat, până în prezent, peste 100 de titluri pentru copii și adolescenți, în parteneriat cu licențiatori precum Turner Enterprises, LEGO, American Greetings, Hasbro, Rainbow SpA, DreamWorks, Ludorum, Mattel, Viacom, m4e, PeeaPromoplast și alții.

Folosind experiența acumulată în anii de prezență în piața de presă pentru copii, Media Service Zawada Publishing a dezvoltat și produse proprii: revistele Magic Pocket și Genius Kids, dar și cărțile de activități și colorat Hello Moky, Play with Moky, Să desenăm cu Animalele Sălbatice, Să desenăm cu Animalele Domestice, Să desenăm cu Fructele.

În portofoliul Media Service Zawada Publishing se regăsesc cărți și reviste cu personaje cunoscute copiilor din serialele difuzate pe posturile TV de animație: My Little Pony – cărți de povești și activități; Eu și Mia – revistă, figurine și DVD-uri; Barbie – cărți de povești și activități și DVD-uri; Paw Patrol – cărți de activități; Ben 10 – revistă și cărți de activități; figurine Winx; revista Strawberry Shortcake.

Media Service Zawada Publishing construiește în fiecare zi un univers în care copiii descoperă personajele lor preferate, bucurându-se în același timp de experiențe distractive, dar educative, într-o manieră unică.