În luna cadourilor, pe Minimax îi cunoști pe Domnul Peabody și Sherman!

Moș Crăciun are multe cadouri în tolbă pentru fanii Minimax în luna decembrie! Ultima lună a anului începe cu un serial nou-nouț marca DreamWorks: „«Domnul Peabody și Sherman» Show”. Acesta ilustrează aventurile Domnului Peabody (cel mai inteligent câine din lume) și ale lui Sherman (fiul lui), care locuiesc într-un apartament elegant, în Manhattan. Acolo, organizează în fiecare seară un spectacol în cadrul căruia invitații sunt diverse figuri celebre – de la Napoleon, la Charles Dickens. Orice se poate întâmpla în spectacolul din care nu lipsește călătoria în timp! Noul serial este difuzat în fiecare zi, la ora 18:30 și în reluare, la 09:30 (de luni până vineri) și 11:00 (în weekend).

În plus, mici fanii ai poneilor magici Twilight Sparkle, Rarity, Applejack, Pinkie Pie, Rainbow Dash și Fluttershy se pot bucura de un nou sezon din serialul animat „Micul meu ponei: Prietenia este magică”. Pe 21 decembrie, la ora 15:30, începe cea mai nouă serie a poveștii,  a șaptea!

Tot pe final de lună începe și cel mai nou sezon din „Thomas și prietenii săi”, al 20-lea. Cei mici pot urmări episoade noi cu simpatica locomotivă în fiecare dimineață, la ora 06:40, numai pe Minimax!