Peripeţiile pufoasei Lucy

În noua serie Animăluțele magice din Pădurea Prieteniei vei face cunoștință cu Lily și Jess, două prietene care au parte de peripeții uimitoare pe tărâmul magic din Pădurea Prieteniei, unde toate animăluțele vorbesc! Pentru Lily și Jess lumea fermecată a animăluțelor e un vis împlinit, însă noii lor prieteni magici au nevoie de ajutor.

Descoperă aventura primei călătorii în Pădurea Prieteniei și află dacă cele două prietene vor reuși s-o salveze pe pufoasa Lucy și să năruie planul malefic al vrăjitoarei Grizelda! După ce termini de citit, te vei juca împreună cu eroina acestei povești și vei afla de la Lily și Jess cum poți avea grijă de un iepuraș.

Scrie tu prima evaluare pentru „Peripeţiile pufoasei Lucy”