Joacă-te când faci băiță

Carte pentru baie cu figurine. Conține 6 figurine cu ventuze și un săculeț din plasă, pentru depozitare. Cartea Joacă-te când faci băiță transformă băița de seară în momentul preferat al zilei pentru micuțul tău și poate fi un cadou foarte special pentru prietenii tăi cu copii!

Cei mai mici dintre fanii poneilor au acum o carte specială pentru baie, cu jocuri și figurine-ponei cu ventuze. În timp ce fac băiță, micuții se vor juca cu poneii preferați, decorând paginile cărții, cada sau faianța din baie. Alături de prietenii din Equestria, copiii descoperă magia prieteniei, imaginându-și povești pline de aventuri uimitoare! Cartea Joacă-te când faci băiță conține 6 figurine cu ventuze și un săculeț din plasă, pentru depozitare. Cartea de baie cu figurine transformă băița de seară în momentul preferat al zilei pentru micuțul tău și poate fi un cadou foarte special pentru prietenii tăi cu copii!