Ne jucăm la fermă și învățăm cuvinte în limba engleză!

Oare ce fac animăluțele de la fermă într-o zi obișnuită? Poți descoperi împreună cu micuțul tău, în timp ce-i citești povestioarele bilingve din carte. Jucându-vă cu animăluțele de la fermă, îl poți ajuta să învețe primele cuvinte în limba engleză, urmărind în text perechile de cuvinte colorate.
Cutia conține o carte cu povestioare bilingve frumos ilustrate, patru figurine și o planșă de joc pliabilă. În joacă, învățarea e simplă și distractivă, iar cu ajutorul figurinelor, copilul își va pune la lucru imaginația, creând noi povești cu animăluțele de la fermă. Cartea mea cu animăluțe poate fi și o idee grozavă de cadou pentru prietenii tăi cu copii!

Scrie tu prima evaluare pentru „Ne jucăm la fermă și învățăm cuvinte în limba engleză!”