Totul despre avioane

Cărțile din colecția Ravensburger vin în sprijinul părinților care vor să le ofere celor mici răspunsuri cât mai detaliate, ajutându-i să descopere lumea înconjurătoare într-un mod foarte distractiv.

Totul despre avioane din seria De ce? De ce? De ce? este o carte interactivă cu clapete-surpriză, care conține cele mai importante informații despre avioane și transportul aerian, explicând pe înțelesul copiilor ce se întâmplă în sala de plecare de la aeroport, unde se duc bagajele, ce se întâmplă chiar înainte de decolare, cum poate zbura un avion și multe altele. Textele sunt scurte și perfect adaptate nivelului de înțelegere al copiilor cu vârsta de peste 6 ani, ilustrate cu imagini cât se poate de expresive.

Totul despre avioane are pagini cartonate care conțin „ferestre” (clapete) sub care se ascund răspunsuri la diverse întrebări sau imagini explicative despre subiectul abordat.

Scrie tu prima evaluare pentru „Totul despre avioane”