Dora descoperă lumea

CADOU: binoclu și autocolante cu Dora și prietenii ei!

Copiii învață mai ușor în timp ce se joacă. Și ce poate fi mai distractiv pentru ei decât să învețe împreună cu personajele preferate? Revista Dora descoperă lumea îi sprijină pe cei mici în exersarea abilităților de care ei au nevoie înainte și după începerea școlii, cu o mulțime de jocuri și activități educative.
În paginile revistei veți găsi exerciții de scriere, numărătoare, testare a aptitudinilor și a capacității de rezolvare a problemelor, gândire creativă și conștientizare a lumii înconjurătoare, precum și asimilarea primelor noțiuni de limbă engleză.

CADOU: binoclu și autocolante cu Dora și prietenii ei!

Scrie tu prima evaluare pentru „Dora descoperă lumea”